Workshop financiering en cultureel ondernemerschap 12 november 2015

do 12 nov 2015Workshop financiering en cultureel ondernemerschap 12 november 2015

Workshop financiering en cultureel ondernemerschap 12 november 2015

Workshop financiering en cultureel ondernemerschap
Er zijn voor kunstenaars, creatieven en cultureel ondernemers verschillende financieringsmogelijkheden. Cultuur+Ondernemen, de HKU en het K.F.Hein Fonds organiseren op donderdag 12 november een workshop over financiering en cultureel ondernemerschap.

We brengen je op de hoogte van financieringsmogelijkheden en verschillende (nieuwe) leenfaciliteiten. Patrick Tersteeg deelt zijn ervaringen met de Utrechtse Cultuurlening en vertelt over zijn onderneming. Vervolgens komen specialisten aan het woord die je inlichten over ontwikkelingen op het gebied van cultureel ondernemerschap en de financieringsmix.
We eindigen met een borrel.

Omdat we de mogelijkheid willen bieden om individuele vragen te beantwoorden is er slechts plaats voor 25 deelnemers.

Wat: workshop financiering en cultureel ondernemerschap
Voor wie: kunstenaars, creatieven & cultureel ondernemers
Wanneer: 12 november 2015, 16:00-18:00 uur
Waar: Maliesingel 28 in Utrecht (pand K.F.Hein Fonds)
Kosten: de workshop is gratis
Inschrijven: de workshop zit vol. Wil je op de reservelijst mail dan naar: info@utrechtsecultuurlening.nl


De specialisten:
Jennifer Thompson heeft een achtergrond in de bankwereld en werkt als adviseur Financiƫle Faciliteiten bij Cultuur+Ondernemen. Zij is als financieel adviseur betrokken bij de Utrechtse Cultuurlening.
Alexander Ramselaar is specialist Financieren van Cultuur en adviseert culturele instellingen en ondernemingen over financieel beleid.
Tjaard Horlings heeft een achtergrond in de bankwereld en is momenteel lecturer Marketing, Financial Management en Entrepreneurship aan de HKU.
Menno Wiegman is projectleider van de Utrechtse Cultuurlening en adviseur bij het K.F.Hein Fonds. Hij is aanspreekpunt voor de Utrechtse Cultuurlening.
Patrick Tersteeg is cultureel ondernemer en leningnemer van een Utrechtse Cultuurlening.

Deze workshopmiddag wordt georganiseerd in het kader van de Utrechtse Cultuurlening en de nieuwe Talentlening. De Utrechtse Cultuurlening is een initiatief van de provincie en gemeente Utrecht, Cultuur+Ondernemen en het K.F.Hein Fonds.

Ga terug naar nieuws overzicht