Skip Navigation Links

'Verhaal en netwerk' voor groeninitiatieven online

wo 28 september 19:00 - 21:00

Wil je de buurttuin uitbreiden, een houtwal herstellen, een bijenlint aanleggen of de natuurspeeltuin opknappen? Heb je zin om echt aan de slag te gaan met dit groene idee, maar heb je hiervoor nog helpende handen, materialen of geld nodig? Ben je enthousiast, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Om je te helpen met al deze vragen, organiseert Voor je Buurt een reeks van twee workshops, voor de provincies Utrecht, Gelderland en Noord-Brabant.

Op woensdag 28 september 2022 is het thema 'Verhaal + Netwerk' en op 5 oktober 2022 is het thema 'Crowdfunding'. Met een crowdfundingcampagne zamel je lokaal geld in en zorg je tegelijkertijd voor meer bekendheid van je initiatief. Voor je buurt gaat in op vragen als: Waarom is crowdfunding een leuke en geschikte manier om jouw groene initiatief te financieren? Welke stappen moet je zetten? Hoeveel tijd kost het voorbereiden en uitvoeren van een campagne? Ook vertellen ze meer over de matchfundingsregeling met onze natuurregeling KIEM

Voor je buurt vertelt je alles wat je moet weten om aan de slag te gaan met je groene idee en hier mensen, materialen en/of geld voor te werven. Samen met jou gaan ze aan de slag, geven concrete tips en vertellen veel over succesvoorbeelden van andere groene initiatieven.  Uiteraard is er genoeg tijd om zelf vragen te stellen aan Voor je Buurt. Zo krijg je nóg meer zin om zelf aan de slag te gaan om jouw provincie te vergroenen!

Aanmelden voor de workshop(s) kan via deze link
Kort voor de sessie ontvang je vanuit Voor je Buurt een mail met aanvullende informatie over de inspiratiesessie en een link naar de online omgeving. 

Deze workshop is een initiatief van Voor je Buurt. Als partner vanuit natuurregeling KIEM delen wij deze workshop.