Skip Navigation Links

Gratis inspiratiesessie crowdfunding en campagne voeren

Heeft u een goed idee waarmee u uw dorp of buurt in de provincie Utrecht nog socialer, veiliger en/of leuker maakt? Bent u benieuwd hoe u mensen enthousiast krijgt om niet alleen financieel bij te dragen aan uw initiatief, maar ook hoe u mensen kunt betrekken bij uw project? Op donderdag 25 maart van 10:00-12:00 uur organiseert het K.F. Hein Fonds in samenwerking met Voor je Buurt een gratis online inspiratiesessie, waarin we u graag meer over crowdfunding en campagne voeren vertellen.

De online inspiratiesessie is een introductie in het voeren van campagne om geld in te zamelen en vrijwilligers te werven voor uw initiatief. Tijdens deze sessie geven we veel tips en voorbeelden van succesvolle campagnes van initiatieven uit de provincie Utrecht, we bespreken op welke manier crowdfunding ingezet kan worden voor uw initiatief en we zorgen voor veel ruimte om vragen te stellen.

Voor wie?

De inspiratiesessie is bedoeld voor inwoners uit de provincie Utrecht die een idee hebben voor hun dorp of buurt. Het is niet nodig om een concreet initiatief of crowdfundingdoel te hebben. 

Praktische informatie

Wanneer: donderdag 25 maart 2021, 10.00-12.00 uur
Locatie: online, via Zoom (na aanmelding ontvangt u de link)
Aantal deelnemers: er is plek voor maximaal 30 personen
Kosten: gratis
Trainer: Wieke Beumer van Voor je Buurt

Aanmelden: via dit formulier kunt u zich aanmelden

Bent u na het volgen van de inspiratiesessie gemotiveerd om zelf aan de slag te gaan met het opzetten van een campagne voor uw initiatief? Op 22 en 29 april organiseren wij een verdiepende vervolgworkshop om concreet aan uw campagne te werken. Meer informatie over deze tweedelige online training en hoe u zich hiervoor kunt aanmelden volgt 25 maart.