Skip Navigation Links

Inspiratiesessie crowdfunding en campagne voeren

Heb je een goed idee waarmee je jouw dorp of buurt in de provincie Utrecht nog socialer, veiliger en/of leuker maakt? Ben je benieuwd hoe je mensen enthousiast krijgt om niet alleen financieel bij te dragen aan jouw initiatief, maar ook hoe je mensen kunt betrekken bij jouw project? Let op, de workshop is verplaatst naar een nieuwe datum! Nieuwe datum: op donderdag 14 oktober van 19:00-21:00 uur organiseert het K.F. Hein Fonds in samenwerking met Voor je Buurt een gratis online inspiratiesessie, waarin we je graag meer over crowdfunding en campagne voeren vertellen.

Deze online inspiratiesessie is een introductie in het voeren van een campagne om geld in te zamelen en vrijwilligers te werven voor jouw initiatief. Tijdens de inspiratiesessie geven we veel tips en voorbeelden van succesvolle campagnes van initiatieven uit de provincie Utrecht. Daarnaast komt er een enthousiaste ervaringsdeskundige langs: schaapsherder Daniel uit Doorn! We bespreken op welke manier je crowdfunding kunt inzetten voor je initiatief en hoe je geld kunt inzamelen. Daarnaast zorgen we ervoor dat er veel ruimte is om vragen te stellen.

Herder Daniel tussen schaapskudde DoornHerder Daniel tussen schaapskudde Doorn

Voor wie?

De inspiratiesessie is bedoeld voor inwoners uit de provincie Utrecht die een idee hebben voor hun dorp of buurt. Voor deze inspiratiesessie is het niet nodig om een concreet initiatief of crowdfundingdoel te hebben.

Praktische informatie

Wanneer: donderdag 14 oktober 2021
Tijd: 19.00-21.00 uur
Locatie: online via Zoom
Aantal deelnemers: max. 30 personen
Trainer: Dionne Doets van Voor je Buurt
Kosten: gratis

Aanmelden

Je kunt je tot 11 oktober aanmelden via dit formulier. Je ontvangt een paar dagen van tevoren een mail met daarin de link naar de online omgeving.

Vervolg

Ben je na het volgen van de inspiratiesessie gemotiveerd om zelf aan de slag te gaan met het opzetten van een campagne voor jouw initiatief? Op 23 en 30 november organiseren wij een verdiepende training om concreet aan jouw campagne te werken. Meer informatie over deze tweedelige online training vind je via het aanmeldformulier. Je hoeft niet de inspiratiesessie te volgen om deel te kunnen nemen aan de verdiepende training.