Skip Navigation Links

Crowdfunding

Samen met het Prins Bernhard Cultuurfonds Utrecht nodigt het K.F. Hein Fonds alle Utrechtse cultuurorganisaties uit voor een interactieve workshop crowdfunding. Tijdens de workshop zullen deelnemers ontdekken dat crowdfunding dé manier is om te ontdekken wie hun publiek is en hoe dat publiek te bereiken. Crowdfunding is daarnaast natuurlijk ook een manier om de begroting rond te krijgen en met een goede financieringsmix een concert, toneelvoorstelling, tentoonstelling of ander project te kunnen realiseren. Het is dus eigenlijk financiering en marketing in één klap.

kick-off crowdfunding

Voor veel organisaties is crowdfunding nog onbekend terrein. Daarom bieden het K.F. Hein Fonds en het Prins Bernhard Cultuurfonds Utrecht deze bijeenkomst kosteloos aan.

Kick-off workshop

De kick-off workshop wordt gegeven door Voordekunst, hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector. Tijdens de interactieve kick-off workshop komt u erachter welke projecten zich lenen voor crowdfunding, waarom u wel of niet van een platform als voordekunst gebruik moet maken en wat de uitdagingen en valkuilen zijn bij crowdfunding. U gaat onderzoeken hoe u crowdfunding kunt inzetten binnen de activiteiten van uw stichting of vereniging. Na deze workshop kunt u mogelijkheden voor crowdfunding voor de activiteiten binnen u eigen stichting of vereniging herkennen en weet u hoe u een crowdfundingcampagne kunt opzetten.

U kunt deze kick-off bijwonen op donderdag 23 januari van 19:00 tot 21:00 uur (met na afloop een borrel) in het Nationaal Glasmuseum in Leerdam.
Stuurt u ons gerust een e-mail voor meer informatie, of meld u direct aan via formulier 23 januari.

Aanmelden

Aanmelden vóór 16 januari. Per workshop is ruimte voor een maximum aantal deelnemers en per organisatie kunnen maximaal 2 personen zich aanmelden. Wees er dus snel bij!