Skip Navigation Links

Verdiepende training 'Een succesvolle fondsaanvraag schrijven: hoe doe je dat?'

Het K.F. Hein Fonds en de Vrijwilligerscentrale Utrecht organiseren vanaf 30 oktober de verdiepende training ‘Een succesvolle fondsaanvraag schrijven’. In vier dagdelen doorloopt u alle zeven stappen rondom een fondsaanvraag voor uw eigen project. Daarbij krijgt u een-op-een coaching door trainer Senna Bouteba bij het schrijven van uw aanvraag.

Doelgroep

De training is bedoeld voor vrijwilligers, medewerkers en bestuursleden van (kleinere) maatschappelijke organisaties met een rechtsvorm (stichting of vereniging) uit de provincie Utrecht, die betrokken zijn bij het schrijven van fondsaanvragen. Er is geen voorkennis vereist.

Locaties en data

Dagdeel 1 en 2 (30 oktober en 13 november) bij K.F. Hein Fonds - Maliesingel 28, Utrecht
Dagdeel 3 en 4 (27 november en 11 december) bij VC Utrecht - Bemuurde Weerd OZ 3, Utrecht

Aantal deelnemers 

Minimaal 3 en maximaal 6 deelnemende organisaties, waarbij er van elke organisatie maximaal 2 deelnemers kunnen deelnemen (in totaal kunnen er dus max.12 deelnemers aanwezig zijn).

Kosten

Wij bieden deze training aan voor € 100 per persoon. Als u met twee personen van dezelfde organisatie deelneemt, bedraagt deelname in totaal € 150.

Aanmelden

Aanmelden voor deze training kan tot uiterlijk 23 oktober. 
U kunt zich aanmelden via de site van de Vrijwilligerscentrale Utrecht. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging inclusief een instructie voor de betaling.

Trainer

De workshop wordt verzorgd door Senna Bouteba, eigenaar van Blooming Projects. Senna heeft jarenlang als adviseur en beoordelaar bij verschillende fondsen gewerkt. Vanuit haar eigen bedrijf Blooming Projects helpt zij initiatiefnemers met het schrijven van pakkende project- en subsidieaanvragen.