Skip Navigation Links

Verdiepende workshops crowdfunding en campagne voeren

Wilt u aan de slag gaan met het opzetten van een campagne voor uw initiatief? In samenwerking met Voor je Buurt organiseren wij de tweedelige online training crowdfunding en campagne voeren. In deze training werkt u concreet aan uw eigen campagne. Er is veel ruimte om zelf aan de slag te gaan, te oefenen en om met elkaar mee te denken. Daardoor bent u na afloop van de trainingen echt klaar om van start te gaan.

Deel 1: kiezen van crowdfundingdoel, in kaart brengen netwerk en pitch (22 april, van 9.30-12.00 uur)
Tijdens de eerste training gaan we aan de slag met het kiezen van een geschikt en haalbaar project voor een crowfundingcampagne. We brengen uw netwerk in kaart, gaan aan de slag met het schrijven van een pitch, en denken met u mee hoe u het verhaal van uw initiatief het beste in woord en beeld kan overbrengen.

Deel 2: voorbereiden campagneplan met acties en beloningen (29 april, van 9.30-12.00 uur)
Tijdens de tweede training gaan we verder met de stappen die we al hebben gezet tijdens de eerste training. We gaan verder met het opzetten van uw campagnepagina, waarbij we uw pitch testen op potentiële supporters. Daarna gaan we aan de slag met het uitdenken van het campagneplan: met welke acties enthousiasmeert u het netwerk in verschillende fasen om bij te
dragen aan het initiatief?

Praktische informatie

Datum: donderdag 22 april en donderdag 29 april 2021
Tijd: 9.30-12.00 uur
Locatie: online, via Zoom (u ontvangt de link na aanmelding)
Aantal deelnemers: Er is plek voor minimaal 4 initiatieven en maximaal 8. Er kunnen maximaal twee personen van dezelfde organisatie/initiatief meedoen. Om aan deze workshop mee te doen, hoeft u niet de eerdere inspiratiesessie te hebben gevolgd.
Door wie: De training wordt verzorgd door Wieke Beumer en Lisanne Visser van Voor je Buurt.
Kosten: Voor het volgen van deze twee verdiepende trainingen vragen we een kleine vergoeding van 50 euro. Neemt u met twee personen van dezelfde organisatie deel dan is de vergoeding 75 euro voor twee. Wanneer uw campagne binnen 6 maanden live gaat zal dit als eerste bedrag op uw pagina worden gestort!
Aanmelden: U kunt zich aanmelden voor deze verdiepende workshops via het aanmeldformulier. Na aanmelding ontvangt u een link om te betalen. Daarna is de aanmelding definitief.