Skip Navigation Links

Bericht na de vergadering maart 2017

April 2017

In de commissievergadering van het K.F. Hein Fonds in maart is besloten om aan 31 maatschappelijke, natuur- en culturele projecten een financiële bijdrage toe te kennen. Hieronder een greep uit de bijzondere projecten die een bijdrage ontvangen.

In Amersfoort komt vanaf 1 mei vlakbij het station een tijdelijk nieuw Stijlpaviljoen. Twintig kunstenaars zullen er tot en met oktober een aantal maanden werken, activiteiten en exposities organiseren. Het paviljoen wordt van gerecylede materialen gebouwd die na afloop weer hergebruikt worden en wordt zelfvoorzienend qua energie. Bekijk de website van het Stijlpaviljoen voor meer informatie.

impressie Stijlpaviljoen

Het project The JobFactory van YoungAmbitionNL ontvangt ook een bijdrage. The JobFactory is bedoeld voor jongeren zonder diploma’s die net starten met een baan. Soms raken deze jongeren hun baan weer snel kwijt. Door persoonlijke begeleiding van veertig jongeren en werkgevers op de werkvloer kunnen deze jongeren aan het werk blijven. Bekijk de website van YoungAmbitionNL voor meer informatie.

campagnebeeld met twee jongeren die een bord tonen Ik heb talent

Stichting Kunst en Cultuur Abcoude Baambrugge organiseert op 1 en 2 juli Festival de Zomertuin. Een festival met professioneel en amateurtoneel, dans en muziek, waar inwoners van Abcoude en Baambrugge elkaar en de lokale cultuur kunnen ontmoeten. Bijvoorbeeld met een botenparade in de kleuren van Mondriaan, workshops en theater op Fort Abcoude. Meer info volgt binnenkort.

Acteurs in skeletkostuum op stelten bij Fort Abcoude