Skip Navigation Links

Oproep: neem contact met ons op!

Juli 2020

Regelmatig vragen initiatiefnemers ons hoe het K.F. Hein Fonds tegenwoordig omgaat met (nieuwe) aanvragen. De maatschappelijke beperkingen zoals de 1,5 meter afstand tussen mensen vragen aanpassingen van makers, podia en andere initiatiefnemers en die aanpassingen zijn volop gaande.

Wij begrijpen goed dat deze veranderingen meer onzekerheden voor initiatiefnemers betekenen. Onzekerheden over op welke schaal projecten uitgevoerd kunnen worden, op welke locaties, met hoeveel deelnemers of hoeveel publiek en op welk moment welke maatregelen (nog) zullen gelden.
Met deze onzekerheden wil het K.F. Hein Fonds soepel omgaan. Het fonds is in staat om initiatiefnemers wat meer zekerheid te bieden in onzekere tijden en het gaat daarbij om maatwerk. Dat betekent dat ook aanvragen behandeld kunnen worden voor projecten waarin bijvoorbeeld de locatie of de speeldata nog niet definitief vastliggen.
Soms werken aanvragers met meerdere scenario’s, waarin het project op verschillende manieren uitgevoerd zou kunnen worden afhankelijk van de (verwachte) veranderingen van de overheidsmaatregelen. Ook daarmee wil het fonds flexibel omgaan en kunnen we maatwerk leveren.

Het K.F. Hein Fonds is een fonds dat altijd open staat voor overleg en graag meedenkt met initiatiefnemers over de financiering van een project, maar ook over praktische zaken en hoe samenwerking een initiatief kan versterken. In deze tijden is dat overleg nóg belangrijker geworden. We roepen u dan ook op om bij twijfel of onzekerheden in het project waarvoor u een aanvraag wilt indienen vooral contact op te nemen om even te overleggen.
Ook als u al een toezegging van ons fonds hebt ontvangen voor uw project, maar dat project wijzigt inhoudelijk, praktisch of financieel door de overheidsmaatregelen: neem contact met ons op! Wij denken met u mee wat de wijzigingen betekenen voor de toezegging die ons fonds gedaan heeft.

U kunt terecht bij:

Ronald Rommes (rrommes@kfhein.nl) en Marlyne Stolker (mstolker@kfhein.nl) voor vragen over cultuur- of natuurprojecten, restauraties, publicaties of audiovisuele projecten.

Ronadl Rommes(tijdelijk ivm vacature) voor vragen over sociaal-maatschappelijke projecten of buurtinitiatieven.

Alle projectadviseurs zijn (op wisselende dagen) telefonisch bereikbaar via 030-2322114. U kunt ook via onze website een (telefonisch) spreekuur laten inplannen met een van de adviseurs.