Skip Navigation Links

Open Tuinendag, K.F. Hein Fonds doet weer mee

za 29 juni 10:00 - 17:00

Op zaterdag 29 juni vindt de dertiende Open Tuinendag Utrecht plaats en het K.F. Hein Fonds doet weer mee. 

Meer dan vijftig particuliere tuinen en pandhoven in en rond de Utrechtse binnenstad, waarvan de meeste niet openbaar toegankelijk zijn, openen dan hun poorten voor het publiek. De passe-partouts zijn vanaf vandaag, maandag 1 mei te verkrijgen bij de VVV-Utrecht.

Achter gevels en poorten in de historische binnenstad vormen Utrechtse stads- en binnentuinen groene oases van rust met vaak verrassende staaltjes tuinarchitectuur. Van grote tuinen van instellingen tot kleine particuliere tuinen en hofjes, van sober tot uitbundig: iedere tuin heeft een uniek karakter. De Open Tuinendag Utrecht geeft geïnteresseerden een unieke gelegenheid om van deze bijzondere tuinen te genieten.

Passe-partout
Op de Open Tuinendag Utrecht zijn de deelnemende tuinen tussen 10.00 en 17.00 uur te bezoeken op vertoon van een passe-partout. Dit programmaboekje bevat een beschrijving van iedere locatie en een handige plattegrond met looproutes. Een passe-partout kost € 15,00 per persoon en is vanaf vandaag, maandag 1 mei, verkrijgbaar bij de VVV Utrecht, Domplein 9 of te koop via de webshop van de VVV: www.utrecht-winkel.nl