Skip Navigation Links

Google Maps

Contact en route

K.F. Hein Fonds

Maliesingel 28
3581 BH Utrecht

030 - 232 21 14
hein@kfhein.nl 
Tussen 09:00-12:00 uur zijn we telefonisch bereikbaar voor (technische) vragen over aanvragen. Inhoudelijke vragen, bijvoorbeeld of je plan in aanmerking komt voor financiering, bespreken we in ons spreekuur. Meld je aan via dit formulier.

 

Routebeschrijving
Vanaf Utrecht CS is het ongeveer 20 á 25 minuten lopen naar ons kantoor. Er rijden ook diverse stads- en streekbussen naar ons kantoor. Lijn 4 (richting Voordorp) en 28 (richting Utrecht Science Park P&R) vertrekken vanaf het busstation CS Centrumzijde. Bus 18 (richting Rijnsweerd) en de streekbussen 50, 55, 73, 74 en 77 vertrekken vanaf het busstation CS Jaarbeurszijde. Stap uit bij halte Stadsschouwburg. Ga bij het verkeerslicht naar rechts en volg de Maliesingel tot je op nummer 28 ons kantoor vindt. Kom je met de auto, gebruik dan de routeplanner hierboven. Wij hebben eigen parkeergelegenheid, maar beperkt. Onze parkeerplekken zijn te bereiken via de inrit van Maliebaan 8 (voorbij de slagboom links).

Veelgestelde vragen


Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via hein@kfhein.nl.

Tussen 09:00-12:00 uur zijn we telefonisch bereikbaar voor (technische) vragen over aanvragen via 030 - 232 21 14. Inhoudelijke vragen, bijvoorbeeld of je plan in aanmerking komt voor financiering, bespreken we in ons spreekuur. Meld je aan via dit formulier.

 

Spreekuur

-LET OP- In de maand augustus zijn er i.v.m. vakantie tijdelijk geen spreekuren. Je kan ons altijd mailen, hierdoor kan het ook zijn dat onze reactietijd iets langer is dan gebruikelijk. 

Heb je een idee voor een initiatief in de provincie Utrecht? Wil je een concert organiseren, een pluktuin aanplanten, een publicatie uitbrengen, iets doen tegen eenzaamheid, iets restaureren of heb je een heel ander idee? Meld je aan voor een telefonisch spreekuur via onderstaand formulier dan laten wij weten wanneer en hoe laat we tijd hebben. Wij horen graag wat je van plan bent en denken met je mee over het plan en de financiering.


Aanmeldformulier spreekuur

Quickscan

Wil je een aanvraag indienen voor een project, een buurtinitiatief, een groeninitiatief, een studiebeurs of een individuele nood? Doe onze quickscan om met een paar snelle vragen uit te vinden of je binnen onze algemene richtlijnen valt. In dat geval kun je een digitale aanvraag bij ons indienen.

Aanmelden nieuwsbrief

Benieuwd naar welke bijzondere mensen en initiatieven wij tegenkomen in ons werk? Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.