Skip Navigation Links

Google Maps

Contact en route

K.F. Hein Fonds

Maliesingel 28
3581 BH Utrecht

030 - 232 21 14
hein@kfhein.nl 

Routebeschrijving
Vanaf Utrecht CS is het ongeveer 20 á 25 minuten lopen naar ons kantoor. Er rijden ook diverse stads- en streekbussen naar ons kantoor. Lijn 4 (richting Voordorp) en 28 (richting Utrecht Science Park P&R) vertrekken vanaf het busstation CS Centrumzijde. Bus 18 (richting Rijnsweerd) en de streekbussen 50, 55, 73, 74 en 77 vertrekken vanaf het busstation CS Jaarbeurszijde. Stap uit bij halte Stadsschouwburg. Ga bij het verkeerslicht naar rechts en volg de Maliesingel tot je op nummer 28 ons kantoor vindt. Kom je met de auto, gebruik dan de routeplanner hierboven. Wij hebben eigen parkeergelegenheid, maar beperkt. Onze parkeerplekken zijn te bereiken via de inrit van Maliebaan 8 (voorbij de slagboom links).

Spreekuur

Heb je een idee voor een initiatief in de provincie Utrecht? Wil je een concert organiseren, een pluktuin aanplanten, een publicatie uitbrengen, iets doen tegen eenzaamheid, iets restaureren of heb je een heel ander idee? Elke dinsdagochtend van 10.30 tot 12.00 uur hebben wij een spreekuur. Meld je aan via onderstaand formulier dan laten wij weten hoe laat we tijd hebben. Wij horen graag wat je van plan bent en denken met je mee over het plan en de financiering.


Aanmeldformulier spreekuur

Quickscan

Wil je een aanvraag indienen voor een project, een buurtinitiatief, een groeninitiatief, een studiebeurs of een individuele nood? Doe onze quickscan om met een paar snelle vragen uit te vinden of je binnen onze algemene richtlijnen valt. In dat geval kun je een digitale aanvraag bij ons indienen.

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Het antwoord op de meeste vragen kun je vinden op de veelgestelde vragen pagina. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via hein@kfhein.nl of telefonisch via 030 - 232 21 14.

Aanmelden nieuwsbrief

Benieuwd naar welke bijzondere mensen en initiatieven wij tegenkomen in ons werk? Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.