Skip Navigation Links

Kom jij ons team versterken?

Juli 2024

Het K.F. Hein Fonds breidt het team uit en zoekt nieuwe collega's! We hebben twee functies beschikbaar:

Programmamanager (32 uur)

In deze nieuwe functie ben je verantwoordelijk voor de eigen initiatieven en projecten van het fonds die de doelstellingen versterken. Je speelt een cruciale rol in het implementeren en omzetten van beleid naar relevante activiteiten, zowel intern als extern. Je werkt nauw samen met de adviseurs, de marketing & communicatie coördinator en de officemanager. Je houdt overzicht, onderhoudt contacten met stakeholders, aanvragers en commissieleden en speelt een rol in de uitvoering van programma’s zoals de K.F. Hein Academie en de K.F. Hein Stimuleringsprijs.

Wie ben jij?
Je bent maatschappelijk en cultureel georiënteerd, proactief en hebt een hands-on mentaliteit. Je hebt ervaring in het vertalen van beleidsplannen naar concrete acties, het onderhouden van een netwerk en je kunt goed organiseren en samenwerken om gezamenlijke doelen te bereiken. 

Klik hier voor de volledige vacaturetekst van Programmamanager

Adviseur & Relatiebeheerder (32 uur)

Als adviseur en relatiebeheerder draag je bij aan het versterken van de provincie Utrecht. Je behandelt aanvragen, werkt nauw samen met het programmateam aan initiatieven en bereidt samen met de andere adviseurs bestuursvergaderingen voor. 

Wie ben jij?
Je hebt een scherpe analytische blik en uitstekende schriftelijke vaardigheden. Je bent vaardig met klantsystemen en hebt ervaring in het bouwen en onderhouden van een netwerk binnen het maatschappelijke en culturele veld.

Klik hier voor de volledige vacaturetekst van Adviseur & Relatiebeheerder

 

Naast deze twee vacatures zijn we ook op zoek naar een nieuw Kunstcommissielid.