Skip Navigation Links

Genomineerden K.F. Hein Stipendium 2022

In januari opende de inschrijving voor de vierde editie van het K.F. Hein Stipendium. Uit de 95 inzendingen zijn vijf kunstenaars genomineerd voor het stipendium.

Lees meer over Genomineerden K.F. Hein Stipendium 2022

Sybren Ypma, Isa Skolnik en Youri Smaal winnen Find, Fund, Film

Dit jaar stuurden maar liefst 25 afstudeerstudenten van HKU Media hun crowdfunding plannen in voor alweer de vierde editie van ‘Find, Fund, Film’. De winnaars ontvangen een matchingsbijdrage van het K.F. Hein Fonds voor hun crowdfundingscampagne én intensieve begeleiding van voordekunst tijdens hun campagne en erna.

Lees meer over Sybren Ypma, Isa Skolnik en Youri Smaal winnen Find, Fund, Film

AED op onze buitenmuur

Sinds half februari hebben wij een AED (Automatische Externe Defibrillator) aan onze buitenmuur hangen op Maliesingel 28-1. Een AED is een draagbaar apparaat dat een schok kan geven bij een hartstilstand. Hoe sneller je een AED inzet bij een hartstilstand, hoe groter de overlevingskans.

Lees meer over AED op onze buitenmuur

Drie organisaties winnen K.F. Hein Stimuleringsprijs 2021/22

Op donderdag 17 februari reikte het K.F. Hein Fonds Studie en Individuele Noden de K.F. Hein Stimuleringsprijs van € 35.000 uit in Bibliotheek Neude te Utrecht. Altrecht, Steunpunt GGZ Utrecht en Don Bosco Spirit/U-2B Heard! vielen in de prijzen.

Lees meer over Drie organisaties winnen K.F. Hein Stimuleringsprijs 2021/22

Uw buurt gezelliger en groener maken?

Wist u dat iedereen in de provincie Utrecht bij het K.F. Hein Fonds maximaal € 500 kan aanvragen voor een buurtinitiatief? U ook! Buurtinitiatieven zijn activiteiten die een buurt gezelliger of groener maken.

Lees meer over Uw buurt gezelliger en groener maken?